Sunday 18 March 2012

“Mi-au furat viata si si-au batut joc de ea”. Ceea ce a aflat o femeie chiar inainte de nunta

stirileprotv.ro Cu cateva zile inainte de nunta, Anna a primit o veste care i-a provocat un soc. Uimirea s-a amplificat atunci cand a aflat ca ar putea sa faca si inchisoare pentru o fapta pe care nu a comis-o si de care nu a stiut.

Anna Vargas, din New York, era fericita pentru ca iubitul ei din adolescenta i-a cerut mana. Insa fericirea ei s-a transformat in disperare atunci cand s-a dus sa depuna actele la starea civila. Angajatii de aici i-au spus ca nu pot sa oficializeze casatoria, intrucat ea era deja maritata cu… DOI barbati.

Femeia a fost pusa sub acuzare pentru bigamie, dar in timpul anchetei s-a dovedit ca era total nevinovata. Inainte cu cativa ani, niste hoti i-au furat certificatul de nastere, iar acesta a fost folosit pentru incheierea a doua casatorii false, cu doi imigranti din Ecuador si Mexic.

Cele doua casatorii au fost anulate, iar Anna s-a casatorit, in sfarsit, cu iubitul ei.

Povestea, insa, nu s-a incheiat aici… La cateva luni de la la nunta, Anna a fost contactata din nou de autoritati, care i-au spus ca-i vor anula casatoria, intrucat era implicata intr-un al patrulea mariaj. Ancheta a stabilit ca si acesta era fals, iar Anna a putut sa respire usurata, dupa ani de zile in care s-a temut  ca il va pierde pe sotul ei si ar putea sa ajunga la inchisoare.
 

No comments:

Post a Comment